"Minna Marshilla on keskustelun, kuuntelun ja näkemisen lahja."
- Pekka Seppänen, viestintäkonsultti

"Myyntityö huipulla on kovaa kuin ammattiurheilu. Otimme Minnan avuksi, myynnin ”koutsaukseen”. Odotukset olivat jo valmiiksi kovat. Suunnitelmat teimme yhdessä vakuutusyhtiömme, terveydenhuoltomme ja myyntijohdon kanssa.
Tulokset ovat suoraan mitattavissa
- sairauspoissaolot pienenivät
- myynti kasvoi
- sitoutuneisuus parani
Suosittelen lämpimästi."
- Tommi Altonen, myyntijohtaja Kontaktia Oy

"Minna on kouluttanut Uratehtaan työllisyysprojektissa insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja muita akateemisia vuodesta 2009 alkaen muutosprosesseista, itsetunnon kehittämisestä ja stressinhallinnasta. Hän saa erittäin hyvän palautteen toistuvasti."
– Jyrki Koskinen, Uratehdas,
PIOTTY ry, Hallituksen puheenjohtaja

"Koulutus oli erittäin kiinnostava. Tilaisuuteen tuli ennätyksellinen jäsenmäärä. Pidimme koulutusta ajatuksia herättävänä ja erittäin ajankohtaisena. Ajatukset ja tavoitteet selkiytyivät, ja joku sai rohkeutta tavoitella unelmaansa. Jatkamme yhteistyötä."
- Heini Huurne, Pmma, hallituksen jäsen

"Suosittelen Minna Marshin antamia mielenhallinnan työkaluja jokaiselle ja päivittäiseen käyttöön.
- Eeva Erenius, projektipäällikkö,
Tampere Business Campus TBC ry.


Työni on vaikuttamisen taitoa

Minna Marsh


Koulutan eri kokoisia ryhmiä, työyhteisöjä ja urheilupuolella joukkueita. Koulutusten pituus voi olla tunnista useaan tapaamiskertaan. Koulutuksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin – lyhyenä täsmävalmennuksena tai pitempänä tavoitteellisena prosessina.

Puhun myös eri tapahtumissa työhöni liittyvistä aiheista, intohimosta itsetuntoon ja paineensietokyvystä merkityksen löytämiseen. Koulutan ja luennoin mielelläni myös englanniksi.

Ota yhteyttä ja räätälöidään tapahtumaasi sopiva kokonaisuus!

"Minna on tehnyt minuun vaikutuksen monella tavalla. Hänellä on poikkeuksellinen kyky ilmaista asiat käytännönläheisesti ja rohkaisevasti, antaen kuulijoilleen uskoa ja voimia elämän poluille. Minnasta välittyy vahvasti aito, lämmin empatia. Hänen vankkumaton rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä viestivät luontaisesta ja elämänkokemuksen tuomasta viisaudesta ja nöyryydestä. Hänellä on rohkeutta avata omat kokemuksensa yleisölleen, ja näin hän valaa kuulijoihinsa itseluottamusta ja uskoa pimeän metsän jälkeiseen valoisaan huomiseen. Jyty on käyttänyt Minnan osaamista koulutus- ja jäsentilaisuuksissa. Jäsenpalaute on erittäin positiivista. Ihanaa kun saa tehdä töitä näin upean ja osaavan ihmisen kanssa!"
- Satu Leivonsalo, alueasiamies,
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty