Brain
   Omat aivoni"Mielestäni kaikki menestyvät urheilijat ja yritysjohtajat hyötyvät henkisestä valmennuksesta. Suosittelen!"
- Ari "Zico" Hjelm, Tampere United, päävalmentaja 2001-2010

"Opin paljon uusia asioita. Lähestyn haasteita nyt rakentavammin ja olen vapautunut turhista rituaaleista. Itsetuntoni koheni ja olen nykyään maalivahtina rennompi."
- SM-liigamaalivahti
Haluatko kehittää itseäsi?

Autan yksilöasiakkaitani löytämään uusia näkökulmia heidän haasteisiinsa ja toimintaansa. Käytännönläheiset, tehokkaat metodit avaavat omaa mieltä ja erilaisiin painetilanteisiin liittyviä solmuja. Tiukkoihinkin tavoitteisiin on helpompi päästä, kun mieli keskittyy oikeisiin asioihin.

Voit olla jo huippu alallasi tai lajissasi. Voit yhtä hyvin olla ihan vain sinä itse. Tärkeintä yhteistyössä kanssani on se, että olet nöyrä ja riittävän ahkera tekemään töitä itsesi kanssa, omien asioidesi parissa. Mielen muuttaminen käy työstä, mutta se on palkitsevaa työtä.

Erilaiset ihmiset työstävät kanssani hyvin erilaisia asioita: maalintekoa, syömishäiriöön liittyviä taustoja, ihmissuhteita, itsetuntoaan, traumaattisia kokemuksia, urakehitystään, keskittymistä tärkeisiin tavoitteisiin. Jos asiasi on tärkeä sinulle, se on tärkeä minulle. Nuorimmat asiakkaani ovat olleet 11-vuotiaita.

Annan asiakkaalle aina 100 % siitä, mikä minusta sinä päivänä vuorovaikutuksessa hänen kanssaan lähtee. En halua, että asiakkaani maksaa minulle turhasta.