"Minna Marshilla on keskustelun, kuuntelun ja näkemisen lahja."
- Pekka Seppänen, viestintäkonsultti

"Myyntityö huipulla on kovaa kuin ammattiurheilu. Otimme Minnan avuksi, myynnin ”koutsaukseen”. Odotukset olivat jo valmiiksi kovat. Suunnitelmat teimme yhdessä vakuutusyhtiömme, terveydenhuoltomme ja myyntijohdon kanssa.
Tulokset ovat suoraan mitattavissa
- sairauspoissaolot pienenivät
- myynti kasvoi
- sitoutuneisuus parani
Suosittelen lämpimästi."
- Tommi Altonen, myyntijohtaja Kontaktia Oy

"Minna on kouluttanut Uratehtaan työllisyysprojektissa insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja muita akateemisia vuodesta 2009 alkaen muutosprosesseista, itsetunnon kehittämisestä ja stressinhallinnasta. Hän saa erittäin hyvän palautteen toistuvasti."
– Jyrki Koskinen, Uratehdas,
PIOTTY ry, Hallituksen puheenjohtaja

"Koulutus oli erittäin kiinnostava. Tilaisuuteen tuli ennätyksellinen jäsenmäärä. Pidimme koulutusta ajatuksia herättävänä ja erittäin ajankohtaisena. Ajatukset ja tavoitteet selkiytyivät, ja joku sai rohkeutta tavoitella unelmaansa. Jatkamme yhteistyötä."
- Heini Huurne, Pmma, hallituksen jäsen

"Suosittelen Minna Marshin antamia mielenhallinnan työkaluja jokaiselle ja päivittäiseen käyttöön.
- Eeva Erenius, projektipäällikkö,
Tampere Business Campus TBC ry.


Työni on vaikuttamisen taitoa

Minna Marsh


Koulutan eri kokoisia ryhmiä, työyhteisöjä ja urheilupuolella joukkueita. Koulutusten pituus voi olla tunnista useaan tapaamiskertaan. Koulutuksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin – lyhyenä täsmävalmennuksena tai pitempänä tavoitteellisena prosessina.

Puhun myös eri tapahtumissa työhöni liittyvistä aiheista, intohimosta itsetuntoon ja paineensietokyvystä merkityksen löytämiseen. Koulutan ja luennoin mielelläni myös englanniksi.

Ota yhteyttä ja räätälöidään tapahtumaasi sopiva kokonaisuus!

"Minna on tehnyt minuun vaikutuksen monella tavalla. Hänellä on poikkeuksellinen kyky ilmaista asiat käytännönläheisesti ja rohkaisevasti, antaen kuulijoilleen uskoa ja voimia elämän poluille. Minnasta välittyy vahvasti aito, lämmin empatia. Hänen vankkumaton rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä viestivät luontaisesta ja elämänkokemuksen tuomasta viisaudesta ja nöyryydestä. Hänellä on rohkeutta avata omat kokemuksensa yleisölleen, ja näin hän valaa kuulijoihinsa itseluottamusta ja uskoa pimeän metsän jälkeiseen valoisaan huomiseen. Jyty on käyttänyt Minnan osaamista koulutus- ja jäsentilaisuuksissa. Jäsenpalaute on erittäin positiivista. Ihanaa kun saa tehdä töitä näin upean ja osaavan ihmisen kanssa!"
- Satu Leivonsalo, alueasiamies,
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty
t="_blank">Minna Marsh

Minna MarshFollow on Instagram

Follow on Twitter

Follow on Facebook
 


"Minna Marsh on älykäs ja herkkäaistinen nainen, jota kannattaa sekä ihailla että hieman pelätä."
– Petteri Sihvonen, jääkiekkopersoona

"Ihailen miten aito olet. Haluan lainata tuota piirrettä sinulta - en ollakseni kuin sinä, vaan enemmän niin kuin minä."
– Huippumyyjä ja asiakkaani palautteessaan


Mentaalivalmennusta kokopäiväisenä ammattina vuodesta 2007

Minna Marsh
Kuva: Rami Marjamäki


Toimin kutsumustyössäni. Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin lukemalla paljon, koska olen halunnut oppia, miten voin selvitä vaikeista lähtökohdistani huolimatta. Tarjoamani teoriat ja metodit olen aina testannut ensin omassa elämässäni. Olen käytännössä itseopiskellut tähän työhön, koska Suomessa ei mentaalivalmentajaksi voi vielä valmistua. Psykologin tai urheilupsykologin työ ei ole minua kiinnostanut, vaan olen halunnut työskennellä omalla persoonallisella otteellani, käytännönläheisesti ja ilman liiallista sidettä mihinkään tiettyyn koulukuntaan.

Käyttämäni metodit pohjautuvat mm. kognitiiviseen psykologiaan, aivotutkimuksiin ja talonpoikaisjärjen käyttöön. Olen erityisen kiinnostunut haasteellisista pähkinöistä. Jääkiekko on lähellä sydäntäni.

Laitan työkentälläni likoon omaa elämääni ja persoonaani. Haluan johtaa edestä ja olla esimerkkinä sinulle, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä. Jaettu haavoittuvuus on yhteinen voimavara. Rohkeus ja rehellisyys ovat tärkeitä arvojani.

Olen asunut viisi vuotta Kaliforniassa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Ennen mentaalivalmennusta toimin viestintä- ja markkinointitehtävissä.

Olen viime vuosina kirjoittanut kolme tietokirjaa. Tällä hetkellä kirjoitan neljättä kirjaani, aiheesta selviytymisen taito, ja opiskelen työn ohessa elokuvakäsikirjoittamista. Vaikka intohimoisena ihmisenä teen paljon, minulla riittää aikaa myös sinun asiallesi.